• Hlasovanie „Maľované Slovensko“

          • Zapojte sa aj vy a pomôžte získať pre našu školu novú IT techniku od spoločnosti Lidl. Pri nákupe nad 20 € získate v Lidli balíček „Maľované Slovensko“ alebo sa dajú aj kúpiť samostatne v predajni za 0,49 €, kde sa nachádzajú okrem nálepiek aj hlasovacie lístky. Stačí otvoriť stránku https://malovaneslovensko.lidl.sk/sutaz , chcem hlasovať, vyberiete mesto – Vrútky a nájdete našu školu pod názvom Základná škola – Čachovský rad 34. Ak by ste to nevedeli, alebo by sa Vám to nechcelo urobiť, tak to pošlite do školy po žiakovi / žiačke, nech to odovzdajú p. Mgr. Žilkovej. Súťaž o IT techniku prebieha od 02.05.2022 do 30.06.2022. Informácie ohľadom súťaže nájdete na stránke Lidl https://malovaneslovensko.lidl.sk/ v kategórii Súťaž.

            Našim cieľom je urobiť proces pre deti a mládež atraktívnym a modernejším.

            Každý jeden hlas pomôže, vopred ďakujeme za ochotu!

          • Riaditeľské voľno

          • Z dôvodu potreby organizačného zabezpečenia Testovania T5 žiakov 5. ročníka, bude dňa 18. 5. 2022 riaditeľské voľno pre žiakov 6., 7., 8. a 9. ročníka.

        • Úspešná reprezentácia v stolnom tenise
          • Úspešná reprezentácia v stolnom tenise

          • Dňa 04. 05. 2022 sa štyria žiaci (K. Hollý, R. Vrtílek, J. Haráni a P. Mikoláš) a štyri žiačky (T. Kľuchová, V. Jašeková, E. Majerčáková, E. Macejková) zúčastnili okresného kola v stolnom tenise. Turnaj sa konal v telocvični J. Lettricha v Martine. Chlapcom sa darilo, vyhrali skupinu a vo finále najväčším súperom bola ZŠ Dolinského. Našim chlapcom ušlo víťazstvo len o kúsok. Zatiaľ čo sa chlapci umiestnili na 2. mieste, dievčatá nedali súperkám žiadnu šancu. Všetky zápasy vyhrali a skončili na 1. mieste, čím si vybojovali postup na krajské kolo do Čadce.

            Krajské kolo sa konalo hneď 05. 05. 2022. Družstvo bolo v zložení – T. Kľuchová, E. Majerčáková, V. Jašeková, E. Macejková. Dievčatá si zmerali sily so 4 základnými školami (Žilina, Predmier, Ružomberok, Čierne). Zápasy boli zaujímavé, ale jednoznačné. Naše žiačky nemali medzi súpermi premožiteľa a všetky zápasy vyhrali. Vybojovali si úžasné 1. miesto a tým aj postup na MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA ZÁKLADNÝCH ŠKÔL, ktoré sa bude konať 13. 6 – 14. 6. 2022 v športovom komplexe v Šamoríne. Držíme dievčatám palce a za úspešnú reprezentáciu im ĎAKUJEME!